Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Caravana Filmelor NexT la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana Filmelor NexT la Brașov Share Caravana Filmelor NexT la Brașov


Iubitorii de filme și natură sunt asteptați câte trei seri la rând, la cele mai inovatoare scurtmetraje din toate colțurile lumii din selectia de anul acesta a Festivalului International de Film NexT.

Pe 12, 13 și 14 august, caravana va poposi la Sinaia, în Parcul Dimitrie Ghica, iar pe 17, 18 și 19 august, brașovenii sunt invitați pe Aleea de Sub Tâmpa la filme scurte sub cerul înstelat.

Programul Caravanei Filmelor NexT cuprinde o selecție de 16 filme de scurtmetraj, reunite în 3 programe speciale: Scurtmetraje românești de la NexT (5 scurtmetraje), Seară de Oscar (5 scurtmetraje) și Best of NexT 2017 (6 scurtmetraje).

Cunoscut deja publicului NexT, programul de Scurtmetraje de la NexT aduce în fața spectatorilor cele mai aplaudate scurtmetraje românești de la ediția din 2017 a festivalului: întâmplări de familie rupte din viață și povești de dragoste cu întorsături neașteptate, spuse pe scurt, cu multă imaginație.

Covorul roșu se va întinde peste pajiște și reflectoarele vor fi aprinse pentru cele cinci scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2017 în cadrul Serilor de Oscar.

Best of NexT 2017, o retrospectivă cu cele mai ele mai iubite filme de la NexT 2017, va prezenta comedii, animații, călătorii în spațiul cosmic sau pe tărâmuri magice, filme de groază și filme ca-n viață, toate scurte, cât să guști în două ore din tot ce are cinematograful mai bun de oferit.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.caravananext.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută