Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Gust bun, servire și mai bună la Kasho Lounge

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gust bun, servire și mai bună la Kasho Lounge Share Gust bun, servire și mai bună la Kasho Lounge


Sunt locuri din Brașov unde clienții au pretenții înalte. Când treci pragul unora dintre locații te aștepți să fii tratat cu respect, iar standardul de calitate al serviciilor să fie ridicat. Ești nemulțumit dacă se întâmplă ca servirea să nu fie pe placul tău sau mâncarea ori băutura să nu se ridice așteptărilor tale. Unul dintre aceste locuri este Kasho Lounge. Dacă vrei să mănânci bine, să fii respectat și să te simți confortabil la masă mergi aici. În plus, vara este o adevărată plăcere să stai pe terasa Kasho. Am venit deci cu așteptări mari. Am găsit o masă pe terasă și imediat am fost abordați de un ospătar serviabil, profesionist, îmbrăcat la patru ace și cu zâmbetul așternut pe chip. Așa ar trebui să fie toți ospătarii!

Gust bun, servire și mai bună la Kasho Lounge

Am comandat Julienne din mușchi de vită cu sos de ciuperci, știind că la Kasho Lounge preparatele pe bază de carne de vită sunt unele din cele mai bune din oraș. Am descoperit un preparat inedit, cu gust greu de definit datorită combinațiilor de ingrediente. Vita fragedă și gustoasă era învelită într-un sos pe bază de smântână, cognac, Jidvei, unt și muștar. De asemenea, în farfurie am regăsit și felii mari de ciuperci champignon și fâșii de baby castraveți murați. Toate aceste ingrediente, la care nu m-am gândit vreodată că ar putea fi combinate într-o farfurie, au făcut ca acest preparat să fie cel puțin interesant. Iar asta nu e tot, dish-ul era completat de un orez basmati pe care erau așezate și câteva boabe de fasole roșie. Plating-ul frumos, gustul foarte bun, servirea ireproșabilă și atmosfera relaxantă de pe terasă m-au determinat să vă recomand și vouă Kasho Lounge ori de câte ori vreți să vă răsfățați la masă.

 

Din meniu

Julienne din mușchi de vită cu sos de ciuperci – 50 lei

Mușchi de vită cu sos de brânză – 68 lei

Mușchi de vită cu gremolata – 68 lei

Piept de pui la grătar – 26 lei

 

Recenzie de Theodora Ștefan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută