Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Comedii de John Landis și filme cult cu Dustin Hoffman, la Cinemateca Patria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Comedii de John Landis și filme cult cu Dustin Hoffman, la Cinemateca Patria Share Comedii de John Landis și filme cult cu Dustin Hoffman, la Cinemateca Patria


Cinemateca Patria a pregătit un program special și în august, luna în care sunt celebrați mai mulți cineaști. Astfel, în fiecare zi de miercuri vor fi în program filme biografice, în fiecare zi de joi a lunii vor fi proiectate comedii regizate de John Landis, care împlinește 67 de ani pe 3 august, iar în fiecare marți vom vedea filme cu Dustin Hoffman, care împlinește pe 8 august 80 de ani.

Weekend-ul 12-13 august este dedicat marelui regizor Alfred Hitchcock, astfel că cinefilii vor putea vedea „To Catch a Thief” (1955), „Vertigo” (1958), „The Trouble With Harry” (1955) și „Spellbound” (1945).

Filmele europene de lunea și cele românești de vinerea, la care intrarea este 10 lei, rămân în program în ultima lună de vară. În rest, intrarea la Cinemateca Patria este liberă.

Vezi programul săptămânal pe http://cinematecapatria.ro/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută