Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 festivaluri din august

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 festivaluri din august Share Top 5 festivaluri din august


Începe luna vacanțelor și a distracției în aer liber. Să sperăm că august va aduce și vreme bună pentru festivalurile ce se anunță în Brașov și împrejurimi. Am ales pentru tine 5 dintre cele mai importante evenimente ale lunii august. Le prezentăm în ordine cronologică.

 

  1. Festivalul de Film și Istorii Râșnov, 28 iulie – 6 august

Ultima lună de vară începe cu 44 filme, 15 concerte, 22 prelegeri / dezbateri / ateliere, 5 expoziții și 1 târg de carte, plus peste 100 de invitați speciali la cea de-a noua ediție a festivalului. Astfel, în Grădina Cetății Râșnov vor cânta The Mono Jacks, Bucium, Robin and the Backstabbers și TRAVKA. „Ben-Hur” 2016, „Spotlight” 2015, „The history of love” 2016 sau „Neruda” 2016 sunt o parte dintre filmele care vor fi proiectate la festival. Programul complet al festivalului este pe zilesinopti.ro.

Top 5 festivaluri din august

  1. Rockstadt Extreme Fest 2017, 10 – 13 august

Rămânem la Râșnov, unde după istorie și filme avem parte de 4 zile de rock metalic, cu peste 50 de formații internaționale care vor urca pe scenele amenajate pe terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov. ALTAR, WHITE WALLS, DIABOLICAL sau CHRONOSPHERE se număra printre cele mai noi nume confirmate. ALTAR, una din cele mai vechi formaţii româneşti din curentul metal, va urca pentru prima dată pe scena Rockstadt Extreme Fest, în timp ce WHITE WALLS revin pe scena festivalului cu un show concept, în premieră, interpretarea integrală a albumului MAD MAN CIRCUS.

 Top 5 festivaluri din august

  1. Tribute Festival, 18-20 august

Brașovenii sunt invitați la concerte tribute în aer liber, în zona verde a Stadionului Municipal din Bartolomeu. Cea de-a treia ediție Tribute Festival aduce trupe tribute de renume internațional, în premieră la Brașov. Muzica celebrilor Guns N’ Roses, Scorpions, Whitesnake sau Metallica se va auzi în interpretarea trupelor tribute din țară sau străinătate. La fel ca anul trecut, înainte de concerte dar și în timpul acestora, în zona arondată festivalului va fi amenajată o zonă food & play, unde participanții vor putea servi mâncăruri calde și băuturi reci și vor putea participa la diverse activități de recreere.

Top 5 festivaluri din august

  1. Street Food Festival, 24-27 august

Brașovenii vor avea parte de cea mai inedită experiență culinară din România. Spre finalul lunii cel mai frumos va mirosi pe Aleea Tiberiu Brediceanu de sub Tâmpa. Deja festivalul bunătăților culinare i-a cucerit pe gurmanzii din Cluj-Napoca, Iași și Oradea în 2016, iar brașovenii arată mare interes în social media pentru eveniment. Burgerii vor fi la mare căutare, dar și deserturile.

 Top 5 festivaluri din august

  1. Amural 3, 31 august – 3 septembrie

Amural a crescut și probabil și cerințele participanților sunt mai mari, astfel că anul acesta organizatorii vor folosi seturi audio-video din UK, Suedia și cea mai bună aparatură din România, va exista la festival un nou cinematograf iar evenimentele se vor desfășura în locații noi. Vom vedea la această ediție și teatru contemporan, sculptură, light design și instalații de la analog la realitate virtuală.  Vom descoperi că artiștii contemporani au o creativitate aparte și pot vedea lumea în culori noi.

Top 5 festivaluri din august

Notează datele în calendarul tău de timp liber și hai cu noi în oraș!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută