Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Chestionar de #Brașov cu Eduard Ban

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chestionar de #Brașov cu Eduard Ban Share Chestionar de #Brașov cu Eduard Ban


Eduard Ban este membru fondator al Asociației „Prefix TM-atelierul de muzică” Brașov și chitarist în trupa Prefix TM, singura trupă tribute Black Sabbath din România. Îl veți vedea pe scenă la Tribute Festival, pe 20 august, de la ora 18:30.

 

  1. Ce îți place cel mai mult la Brașov?

Sunt braşovean de 4 ani, cred că cel mai mult îmi place faptul că încep să apară evenimente care prezintă interes pentru mine, desigur, din ce în ce mai des. Îmi dau acest punct de vedere pentru că mare parte a atenţiei mele se îndreaptă către muzica. Ca şi aşezare, îmi place foarte mult curăţenia şi faptul că oraşul este într-o continuă dezvoltare.

  1. Recomandă 3 locuri pe care turiștii să le viziteze în Brașov.

Zona Belvedere îmi place mult, pe drumul către Poiană, în rest…, nu m-am omorât cu exploratul prea mult de când sunt aici, poate şi pentru că am investit extrem de mult timp în marea mea pasiune, muzica. Petrec foarte mult timp în sala de repetiţii şi peste asta, nu sunt un iubitor de munte, marea a fost aproape de inima mea întotdeauna.

  1. Unde bei cea mai bună cafea?

În sala noastră de repetiţii, serios vorbesc! Cam toţi cei care au trecut pe la noi, ne-au lăudat cafeaua.

  1. Unde mănânci cel mai bine și ce?

Am mâncat pe la Ceasu’ Rău şi am plecat cu papilele încântate de la ei.

  1. La ce festival ai vrea să mergi anul acesta în Brașov, fie ca invitat fie ca spectator?

Numărul unu pe lista preferinţelor mele este Tribute Festival şi nu pentru că acest eveniment a ajutat enorm la dezvoltarea proiectelor mele ci pur şi simplu pentru că este un eveniment cu o energie pozitivă, este unul din acele evenimente realizate în primul rând din bun simţ şi pasiune. Am mers în această vară şi la Festivalul Promenadelor şi m-am bucurat enorm să văd că uşor, uşor mai apar evenimente de aer liber, am mers şi prin împrejurimi la alte evenimente precum festivalul organizat de Lupii Liberi sau cel de la Codlea. Vom reveni şi noi cu Rock’n Parc Fest la anul mai mult ca sigur.

  1. Care este locul preferat outdoor din Brașov?

Când vreau să stau liniştit câteva ore, îmi iau o cafea, ceva şi urc la Belvedere, iar când îmi doresc liniştea supremă, plec 2-3 zile la pescuit.

  1. Când ți se face dor de Brașov?

Nu ştiu, poate că nu sunt un foarte mare iubitor de Braşov.

  1. De ce e fain să locuiești în Brașov?

Aerul curat de munte, o urbe curată, oameni destul de frumos educaţi.

  1. Ce nu iți place la Brașov?

Cantitatea de mândrie ceva mai mare pe care o au uneori oamenii de aici.

  1. Ce ai pregătit cu trupa PREFIX TM pentru concertul de la Tribute Festival?

În prezent trupa are lucrat un număr de 15 piese de pe primele 4 albume ale legendarei trupe, piese ca „War Pigs”, „Iron Man”, „Paranoid”, „Into The Void”, „N.I.B.”, „After Forever”, etc. pe care le veţi auzi pe scena Tribute Festival, şi noutatea în ceea ce priveşte trupa Prefix TM este aceea că în prezent lucrează la piesele proprii, acestea fiind compuse în maniera în care ne-a educat muzica pe care o cântăm. Piesele îmbină pasaje care să-ţi rezoneze de la prima audiţie şi pasaje care să-ţi dea un pic de gândit, care să te treacă de la o stare la alta.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută