Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Masa Dinner in the Sky a urcat deasupra Brașovului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Masa Dinner in the Sky a urcat deasupra Brașovului Share Masa Dinner in the Sky a urcat deasupra Brașovului


În perioada 28-30 iulie brașovenii vor putea mânca și savura un pahar de vin la 50 de metri înălțime. Dinner in the Sky e deja în oraș.

Cei care vor să aibă o experiență culinară inedită și să vadă Brașovul din alt unghi, plutind chiar deasupra Casei Sfatului și Bisericii Negre, trebuie să participe la Dinner in the Sky. Dacă cina la înălțime e prea mult pentru tine, te poți rezuma la o degustare de vin, ce durează 30 de minute. Somelierul Sergiu Nedelea va prezenta vinuri ce se vor ridica de asemenea la înălțimea așteptărilor tale.

Poți opta să iei și micul dejun deasupra Brașovului sau prânzul. Vei experimenta conceputul fine dining și vei mânca preparate gătite de Chef Mihai Irimia. La cină, Alexandra Violin va susține un recital de vioară.

Rezervă-ți cele mai incitante, exclusiviste și speciale momente trăite în aer, la peste 50 de metri. Vino alături de noi și experimentează o aventură unică, alături de un spectacol culinar exceptional, o atmosfera suavă și un tandem pasional cu văzduhul.

Mai sunt câteva locuri disponibile AICI.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută