Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

BizBrașov | AFI Palace Brașov va fi deschis în martie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BizBrașov | AFI Palace Brașov va fi deschis în martie 2018 Share BizBrașov | AFI Palace Brașov va fi deschis în martie 2018


Primăria Brașov a eliberat săptămâna trecută autorizația de construcție pentru centrul comercial AFI Palace din centrul Civic al Brașovului, anunță BizBrașov.

Odată cu construcția noului mall și a spațiilor de birouri de către AFI, pe strada Nicolae Titulescu, în zona intersecției cu strada Dimineții se va amenaja un sens giratoriu, care va asigura accesul către parcarea din incinta mall-ului, dar și o nouă stradă de legătură între Nicolae Titulescu și B-dul 15 Noiembrie, paralelă cu strada Roșiorilor.

AFI Palace Brașov, mall-ul care se va deschide în martie 2018, va avea ancoră retailerul Carrefour. Proiectul cuprinde un centru comercial de peste 45.000 metri pătrați și două clădiri de birouri clasa A. Inițial, israelienii anunțau că acest centru comercial va fi inaugurat în toamna lui 2017, dar ulterior au revenit și au amânat deschiderea pentru martie 2018. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută