Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

RECENZIE | Burger cu brie și dulceață de afine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RECENZIE | Burger cu brie și dulceață de afine Share RECENZIE | Burger cu brie și dulceață de afine


Ador să încerc gusturi noi și nu mă tem niciodată de combinațiile surprinzătoare. Într-o zi mă plimbam pe Michael Weiss și mi-am aruncat privirea pe tabla cu oferte de la Grătar Urban. Am văzut că au niște burgeri interesanți, cu dulcețuri de ardei iute, de afine sau smochine. Carne, brânză și dulceață la un loc? Am spus că trebuie să încerc asta!

RECENZIE | Burger cu brie și dulceață de afine

Am așteptat vreo 10 minute să se elibereze o masă pe terasă, dar când am văzut că toți clienții mâncau cu poftă din burgeri mi-am dat seama că așteptarea va merita. Niște oameni simpli și ospitalieri ne-au luat comanda: un burger cu brie și dulceață de afine și unul al casei. Vă povestesc în detaliu cum a fost cel cu dulceață. Dacă nu sunteți adepții combinațiilor extreme atunci când vine vorba de gusturi ați putea fi reticenți. Poate să fie bună carnea cu dulceață? Da, poate fi chiar minunată! Am primit burgerii și cipsurile de cartofi tăiate în formă de spirală pe un fund din lemn, fără tacâmuri, în 15 minute.

Cipsurile erau crocante și dulci, de casă, preparate cu tot cu coajă. Chifla burgerului era foarte pufoasă și ușor dulceagă, carnea de vită era ușor condimentată, foarte gustoasă, nelipsindu-i savoarea de afumat specifică burgerilor. Brânza brie fină și cremoasă împreună cu dulceața de afine au fost însă surpriza pe care o așteptam la acest burger. Combinația de gusturi este excelentă. Dacă nu te temi să încerci ceva nou atunci comandă acest burger la Grătar Urban.

P.S. Am gustat și din burgerul casei și am descoperit un gust clasic, foarte bun, potrivit pentru conservatorii care nu vor să încerce combinații inedite de ingrediente.

RECENZIE | Burger cu brie și dulceață de afine

Din meniu:

Burger cu brie și dulceață de afine – 25 lei

Burgerul casei – 25 lei

Burger cu gorgonzola și dulceață de ardei iute – 25 lei

Hamburger – 18 lei

Cheeseburger – 19 lei

 

Recenzie de Theodora Ștefan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută