Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să participi în weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să participi în weekend Share Top 5 evenimente la care să participi în weekend


Festivalul de Carte și Muzică Libris Brașov, ediția a șasea se desfășoară pe parcursul acestui weekend în Piața Sfatului. Vor avea loc lansări de carte dar și o serie de concerte live. Vineri, începând cu ora 19:30 va cânta Trupa Unda, de la ora 20.30 este programat un concert al Formației Conexiuni şi un show de lasere, iar de la ora 22.00 va fi concert Zdob și Zdub.

Sâmbătă, ora 21.00 va fi concert Mircea Baniciu iar de la ora 22.00 va cânta Trupa Coco.

Duminică, între orele 11.00 – 18.00 va avea loc un spectacol de Folclor Românesc şi Tradiții Multietnice. În program: dansuri tradiționale, parada portului popular, cântece și jocuri.

La toate evenimentele din cadrul festivalului intrarea este liberă.

Top 5 evenimente la care să participi în weekend

Cristian International Art Festival – C’Art Fest continuă la Cristian până duminică. Vor avea loc piese de teatru, concerte și proiecții de filme. Îți recomandăm să participi la concertul extraordinar al Corului Madrigal, la concertul de fado al Claudiei Duarte, invitată tocmai din Portugalia, dar și la spectacolul de teatru „Freak Show”, al lui Florin Piersic Jr. Programul complet al festivalului este pe zilesinopti.ro.

Top 5 evenimente la care să participi în weekend

Festivalul Promenadelor Brașovului se desfășoară în Parcul Nicolae Titulescu și pe aleea du sub Tâmpa în acest weekend. Vor avea loc reconstituiri istorice, ateliere de pictură dar și un concert de Jazz cu Irina Sârbu Band, A-C Leonte Band și New Landscapes. Pe site este programul complet.

Top 5 evenimente la care să participi în weekend

Sunt și party-uri în acest weekend la care poți să dansezi cât te țin picioarele. La Kruhnen Musik Halle distracția începe vineri seară de la ora 21:00, iar intrarea este liberă. Și la Marabou va fi party cu Mister Xanax și Mc Coco. La Natura Parc din Chichiș va avea loc un party cu mai mulți DJ, sâmbătă noaptea. Ce alte petreceri sunt în oraș în weekend vezi pe zilesinopti.ro.

 

În acest final de săptămâna vor avea loc și concerte de muzică clasică sau sacră. Transylvanian International Piano Competition are loc la Sala Patria, iar intrarea este liberă.

Festivalul Musica Barcensis continuă. Sâmbătă va fi concert la Sânpetru iar duminică la Biserica Evanghelică din Bartolomeu.

Top 5 evenimente la care să participi în weekend

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută