Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Near Brașov | Folclor și muzică sacră

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Near Brașov | Folclor și muzică sacră Share Near Brașov | Folclor și muzică sacră


Prejmer

Festivalul Internațional Suflet Românesc

Ediția I : 2 – 9 iulie 2017

La Prejmer vor fi 8 zile de folclor internațional, concerte extraordinare, artă și spiritualitate, ansambluri folclorice, soliști vocali și instrumentali, concerte de orgă, proiecții de film în aer liber și târguri ale meșteșugarilor. Pe 2 iulie va avea loc un concert special al Corului Național de Cameră MADRIGAL. Pe 9 iulie Marius Ciprian Pop va susține un recital d emuzică populară. Vezi programul complet al festivalului pe: http://sufletromanesc.com.

 

Festivalul Musica Barcensis

Ediția a VIII-a, 1 iulie-27 august

Brașovenii sunt invitați în această vară la concerte de muzică sacră în biserici fortificate din Țara Bârsei. în toate weekendurile lunilor iulie și august vor avea loc întâlniri muzicale inedite cu peste 200 de artiști locali, regionali sau internaționali renumiți, dar și cu tineri muzicieni din România, Olanda, Elveția, Italia și Germania, în 10 biserici fortificate, cu prilejul celor 18 concerte. Festivalul debutează în 1 iulie cu un concert în Biserica Evanghelică din Cristian susținut de Orchestra de tineret din Bremen (Germania). Pe Zile și Nopți găsești programul complet al festivalului.

 

Zona Metropolitană Brașov

Legendele Țării Bârsei

Vor fi organizate trei tipuri de jocuri interactive: Jocul cu zar „Coroana Țării Bârse”, Jocurile pentru copii „Asediul Cetăți”, „Jocul Tătarului” și „Jocul coloniștilor”, Vânătoarea comorilor „Țării Bârsei”. Scopul lor este descoperirea patrimoniului istoric și natural local, folosind și elemente din jocuri atestate în Europa medievală.

Locații: Ghimbav – 01 Iulie, ora 16.00 (în fața Sălii de Sporta orașului), Sânpetru – 02 Iulie, ora 16.30 ( aerodromul Iosif Șilimon), Prejmer – 02 Iulie, ora 13.00 (parcul fața Primăriei), Brașov – 16 Iulie, ora 11.00 (aleea de sub Tâmpa), Săcele – 20 Iulie, ora 14.30 (cartierul Stefan cel Mare).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută