Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cod galben de minioni în toate cinematografele din România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cod galben de minioni în toate cinematografele din România Share Cod galben de minioni în toate cinematografele din România


Din 30 iunie, se anunță cod galben de minioni în toate cinematografele din România! „Sunt un mic ticălos 3” va rula în format 3D subtitrat și dublat în limba română.

În al treilea film, Gru înregistrează un eșec major în carieră când nu reușește să îl prindă pe Balthazar Bratt, un nume nou pe firmament, un răufăcător cu o mustață foarte retro, cu umeri de burete și arme infernale cum ar fi guma de mestecat. Gru își pierde jobul, prilej cu care descoperă care are un frate geamăn care locuiește într-un castel pe o insulă îndepărtate și pe care îl cheamă Dru. Dru e blond, putred de bogat, are o colecție întreagă de mașini de curse, elicoptere și dispozitive nemaivăzute și dorește să dea spargerea secolului. Gru și Dru (interpretați amândoi de Steve Carell) se aliază pentru marea aventură. Trailerul arată bine de tot, povestea pare mai proaspătă ca niciodată, iar cireașa de pe tort e vocea lui Trey Parker de la South Park, care se adaugă la pitorescul noului personaj negativ Balthazar Bratt. Și, nu în ultimul rând, „Depicable Me 3” e noul film cu Minioni.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută