Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Sorbetul, verișorul vegetarian al înghețatei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sorbetul, verișorul vegetarian al înghețatei Share Sorbetul, verișorul vegetarian al înghețatei


Sorbetul este unul dintre cei mai buni prieteni ai omului amator de gusturi fine, pe timp de vară. Plin de vitamine și minerale, fără strop de proteine animale și extrem de răcoritor, acest deliciu ar face bine să nu lipsească din meniul zilelor de foc.

Pe înțelesul tuturor, sorbetul este verișorul vegetarian al înghețatei. Modul de prepare, textura seamănă extrem de tare, doar că el nu conține deloc lapte, smântână, ouă – nici urmă de ingredient din familia lactatelor. Asul din mâneca sorbetului sunt fructele – fie sub formă de suc, fie sub formă de piure. În sorbet nu vom găsi deloc colesterol, firește, nici grăsimi saturate, de care am fost învățați să fugim cât ne țin picioarele. Dacă alegeți varianta naturală, fără conservanți, coloranți și arome din pungi, veți recunoaște că are un gust cu adevărat memorabil.

La Caprices, vă așteaptă sortimente variate de sorbet: campari cu cireșe amare, căpșuni și zmeură, fructe de pădure, lămâie verde, căpșuni cu mentă și piper, mango cu fructul pasiunii, zmeură cu ceai verde. Așadar, fie că știți cu ce se mănâncă sorbetul, fie că nu i-ați dat niciodată o șansă, vă așteptăm la Caprices ca să vă schimbăm radical părerea despre acest produs senzațional.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută