Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Chestionar de #Sibiu – Adriana Lomnășan

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chestionar de #Sibiu – Adriana Lomnășan Share Chestionar de #Sibiu – Adriana Lomnășan


După 13 ani de trai în București, Adriana se întoarce în orașul natal, dar rămâne în zona de organizare evenimente. Pentru ca “îi place adrenalina bună și munca ce se vede în timp real”, lucrează acum la Astra Film. În timpul liber îi place să călătorească și să consume cinema de calitate.

 

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU Pentru că este un oraș cochet și liniștit care îți dă ocazia să te redescoperi. Pentru că are un centru dichisit și parcuri generoase. Pentru că, după treisprezece ani în București, este o oază de bunăstare și relaxare.

 

3 LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Muzeul Satului, Turnul Bisericii Evanghelice și Strada Cetății.

 

CEA MAI BUNĂ CAFEA ÎN ORAȘ O BEI La Refresh, în Piața Mare, sau la NOD Pub, în Piața Mică.

 

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL Astra Film Festival, desigur. Și nu cred că sunt subiectivă dacă spun că este un festival care are spirit, un spirit contagios ce răzbate din filmele programate, din concerte, din întâlnirile între regizori și public.

 

UN EVENIMENT MIȘTO, DAR CARE NU E SUFICIENT DE BINE PROMOVAT Huet Urban.

 

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Din nou, Turnul Bisericii Evanghelice.

 

O CASĂ – MONUMENT ISTORIC LA CARE VISEZI Vila cu grădină imensă de lângă Parcul Tineretului, în care la un moment dat a fost grădiniță și acum este scoasă la vânzare.

 

BARURI, PUB-URI, CAFENELE, RESTAURANTE, PIZZERII, TERASE PE CARE LE FRECVENTEZI La capitolul restaurante îmi vin în minte Max, Sindicat Gourmet și Capsicum, la capitolul baruri: Faust, Thbox și Home Bar, deși nu am mai fost de ceva vreme, nici nu știu dacă mai este deschis.

 

UN MOMENT ÎN CARE TE-AI SIMȚIT TURISTĂ ÎN SIBIU Când, într-o zi  de început de primăvară, am ajuns pe strada Cetății și am avut impresia că am călătorit în timp… Pe bună dreptate este numită ”cea mai frumoasă stradă din Sibiu”.

 

CE TE-A FĂCUT ULTIMA DATĂ SĂ ZÂMBEȘTI SINGURĂ PE STRADĂ Eram în fața vitrinei unei librării și mă uitam la un audiobook. Mi-am amintit cum, când aveam 5 ani, am făcut și eu primul meu audiobook. La vremea aceea părinții tot încercau să mă înregistreze pe JVC-ul familiei, însă, de fiecare dată când vedeam că se aprinde butonul roșu de record, tăceam mâlc. Până într-o zi când am apăsat singură pe înregistrare și am citit mai mult de 30 de minute Baronul Münchhausen pe bandă. Caseta încă mai există pe undeva.

 

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Aleile ascunse din Sub Arini și castanii de pe Constantin Noica.

 

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Viața de noapte și socializarea de moment.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută