Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Brașovenii vor putea mânca la 50 de metri înălțime, deasupra Pieței Sfatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brașovenii vor putea mânca la 50 de metri înălțime, deasupra Pieței Sfatului Share Brașovenii vor putea mânca la 50 de metri înălțime, deasupra Pieței Sfatului


Conceptul „Dinner in the sky” va fi implementat la Brașov în iulie sau august, iar timp de 4 zile brașovenii și turiștii vor putea lua cina la înălțime.

Comisia de Circulație și-a dat avizul în ședința de ieri pentru organizarea acestui eveniment, urmând ca organizatorii să stabilească împreună cu edilii perioada în care restaurantul se va ridica deasupra Pieței Sfatului, scrie BizBrașov.

Această experiență inedită costă în funcție de serviciul ales – 150 lei/persoană pentru cocktail in the sky, 400 lei/persoană pentru breakfast in the sky și 750 lei/persoană pentru dinner in the sky.

Restaurantul suspendat are o masă de 22 de locuri, iar platforma pe care este amenajat totul este ridicată la înălțime cu ajutorul unei macarale.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.