Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cremino, gustul fresh al verii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cremino, gustul fresh al verii Share Cremino, gustul fresh al verii


Gelateria Caprices te răcorește în această vară cu un sortiment special de înghețată pe bază de iaurt grecesc, dulceață de maracuya (fructul pasiunii) și o cremă fină și densă de fistic. Astfel, gustul acrișor de iaurt, cel aromat de maracuya și cel dulce al fisticului se completează reciproc, rezultatul fiind un desert rece cu gust surprinzător pentru papilele tale gustative. Cum sugerează și numele, Cremino e un desert foarte cremos, iar savoarea iaurtului grecesc în combinație cu dulceața de maracuya îl face să fie fresh. Crema de fistic conferă acestei înghețate gustul dulce de care are nevoie ca să te facă să zâmbești.

Cremino este recomandat gurmanzilor, celor care vor să încerce combinații de gusturi inedite și tuturor celor care vor să se răcorească în mod natural în această vară. Încearcă înghețata Cremino, de la Gelateria Caprices. În plus, toată vara vei putea alege din alte peste 30 de sortimente de înghețată franțuzească. Vă așteptăm, capricioșilor!

Vizitează cioco-gelateria Caprices, pe Str. G. Barițiu nr. 3, lângă Biserica Neagră. Lasă gustul înghețatei franțuzești să te cucerească.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.