Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce ne place și ce NU ne place în perioada concediilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce ne place și ce NU ne place în perioada concediilor Share Ce ne place și ce NU ne place în perioada concediilor


A început perioada vacanțelor la mare și la munte, în țări străine sau în zone tropicale, unele mai scumpe altele accesibile pentru tot românul. Ne-am gândit la ce ne place și ce nu, nouă, celor care rămânem la birou, în timp ce colegii sunt în vacanță.

Like

Ne place liniștea! Probabil ai observat și tu că e mai liniște în birou când o parte dintre colegi sunt plecați în concediu. Dacă lipsește exact acea persoană care dă de obicei tonul distracției, atunci poți lucra în liniște.

Pe perioada verii e mai puțin de muncă. Da, pentru că nu numai colegii tăi de birou sunt în vacanță ci și o parte dintre partenerii de lucru. Așa că și tu, cel care ai rămas la muncă, simți parfum de vacanță în aer.

Nu mai e aglomerat în autobuz. Nu doar cei doi, trei colegi ai tăi sunt în concediu, ci toți elevii, profesorii și o parte bună din populația matură a orașului. Da, sunt mai mulți turiști în oraș, dar ei nu merg cu transportul în comun.

 

Dislike

Ești încărcat și cu task-urile colegilor plecați în concediu. Ei se relaxează pe nu știu ce pajă în timp ce tu faci și munca ta, și pe-a lor! Iar asta nu ți se pare deloc corect pe moment. Consolarea este că o să pleci și tu cât de curând în concediu, iar colegul o să tragă la fel ca tine.

E plictiseală. Când toată lumea e în concediu, nimeni nu răspunde la telefon și aproape că n-ai ce face la job te plictisești cu gândul la vacanța altora. Faci ce faci și intri pe facebook sau Instagaram unde dai tot de poze din vacanță!

Fala de după vacanță primește un mare dislike. Toți colegii de la muncă vor să afle câteva povestiri amuzante din vacanța ta, dar nu vor să știe chiar tot ce ai mâncat, cum ai aruncat cu banii și câte pahare cu umbreluță ai comandat la piscină.

 

Zile și Nopți vă dorește tuturor concedii relaxante! Și spor la treabă celor rămași la birou. 🙂

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.