Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Mumia 3D, pe primul loc în box office-ul brașovean de weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mumia 3D, pe primul loc în box office-ul brașovean de weekend Share Mumia 3D, pe primul loc în box office-ul brașovean de weekend


Tom Cruise l-a învins pe Fulger McQueen weekend-ul trecut la Brașov. Cinema One anunță că filmul Mumia 3D a avut încasări de 43.838 lei și 1460 de spectatori, iar Mașini 3, varianta 3D dublată a acumulat venituri totale de 38.166 lei și 1584 de spectatori, de vineri până duminică. Încasări de 4.470 lei s-au realizat și pentru varinta 2D a animației pentru copii.

Pe locul al doilea în box office-ul brașovean este filmul Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar 3D, cu încasări de 28.616 lei, iar pe locul trei, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, a fost Wonder Woman 3D, cu încasări de 26.880 lei.

Cele mai mici încasări s-au înregistrat pentru filmul Prizoniere de vacanță, 161 lei, comedia fiind văzută de doar 8 spectatori.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.