Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce este Seficho și de ce trebuie să-l încerci?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce este Seficho și de ce trebuie să-l încerci? Share Ce este Seficho și de ce trebuie să-l încerci?


Zi de zi facem alegeri diverse. Unele ne pot aduce fericire sau ne pot strica ziua. Altele sunt mult mai importante de-atât. De multe ori, înainte de a alege orice, avem nevoie de sfaturi, vrem să știm opinia cuiva care a trecut deja prin aceeași experiență. E bun telefonul acela pe care ai vrea să-l cumperi? Produsele de pe site-ul acela sunt la fel ca în poze? Se mănâncă bine la restaurantul la care pregătești o ieșire cu familia? Compania aceea la care ai vrea să te angajezi e serioasă?

Seficho poate fi ajutorul pe care îl cauți atunci când vrei să faci o alegere bună. Am intrat pe seficho.com, am ales orașul Brașov și am primit deja o listă lungă cu review-uri pentru firme din numeroase domenii. Deși portalul e la început, poate fi deja o sursă de informare atunci când vine vorba de calitatea unui produs sau a unui serviciu. Încearcă-l ca să afli părerea altora pentru ca apoi să poți lua și tu o decizie bună. Apoi împărtășește și tu experiențele tale cu restul utilizatorilor. Cu cât sunt mai multe review-uri cu atât Seficho va fi o sursă de încredere atunci când vei avea nevoie de un sfat.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.