Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

“Cars 3”, pe primul loc în box office

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Cars 3”, pe primul loc în box office Share “Cars 3”, pe primul loc în box office


Filmul „Cars 3 / Mașini 3” a debutat pe primul loc în box office-ul din America de Nord și a obținut încasări de 53,5 milioane de dolari în SUA și Canada. Fulger McQueen i-a cucerit din nou pe cei mici și pe părinți și bunici deopotrivă.

Filmul „Wonder Woman” a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american în cel de-al treilea weekend de proiecții, cu încasări de 40,7 milioane de dolari.

Documentarul „All eyez on me” a debutat pe poziția a treia, cu încasări de 27 de milioane de dolari. Filmul nu rulează în România. Regizat de Benny Boom, această peliculă biografică este dedicată vieții și carierei rapperului american Tupac Shakur.

Pe locul 4 este „Mumia”, cu Tom Cruise, după ce a reușit în acest weekend să acumuleze încasări de 13,9 milioane de dolari.

Lungmetrajul „47 Meters Down”, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 11,5 milioane de dolari. Pelicula spune povestea a două surori rămase blocate pe fundul oceanului într-o cușcă de protecție contra rechinilor. Filmul nu a intrat încă în cinematografele din România.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.