Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 frappe-uri de savurat în această vară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 frappe-uri de savurat în această vară Share Top 5 frappe-uri de savurat în această vară


Cu fiecare grad ce urcă mercurul din termometre, pofta de un frappe răcoritor este mai mare. Terasele întinse leneș la soare te ademenesc la relaxare, chiar dacă agenda ta e full. E greu să nu te gândești la vacanță, să nu pierzi ore cu prietenii sub o umbrelă colorată în centru. De aceea îți recomandăm 5 frappe-uri delicioase care te vor răcori în această vară.

  1. Cel mai apetisant este cu siguranță frappe-ul din gama Madness de la Coffeol. Chocolate Chip Mint, Peanut Butter Cocoa, M&M sau Oreo sunt câteva din variantele oferite. Madness-ul e mai mult decât o cafea sau un frappe iar combinațiile întrec orice imaginație. Deși e un fel de bombă calorică, trebuie să încerci una din variante în această vară! Preț: 25 lei.

 Top 5 frappe-uri de savurat în această vară

  1. Cafeteca Patria te răcorește în această vară cu băutura numită sugestiv Frozen Cookie, ce conține espresso, lapte, Oreo, ciocolată, caramel și gheață. E revigorantă, dulce și îți va încărca bateriile în zilele toropitoare de vară. Recomandarea noastră este să-l savurezi în grădina de vară a Cafetecii. Preț: 11 lei.

 Top 5 frappe-uri de savurat în această vară

  1. Kafe Pub are și în această vară în meniu iubitul frappe în variantă king size. Acesta e un frappe clasic, ce conține ness, Nesquik, lapte rece, sirop de vanilie și frișcă. Vei primi într-un pahar 650 ml de băutură aromată răcoritoare ce te va duce cu gândul la plajele tropicale. Frappe-ul mare este 16 lei, cel mic 10 lei.

 Top 5 frappe-uri de savurat în această vară

  1. Vara aceasta trebuie să te răsfeți și cu un Espreso Frappe Ice pe terasa La Strada Bistronomie. Conține espresso, sirop de vanilie, sirop de caramel, înghețată, lapte, frișcă, topping de ciocolată și rulouri finetti. Și acesta e aproape un desert rece, care îți va satisface pofta de dulce în zilele însorite. Preț: 14 lei.

 Top 5 frappe-uri de savurat în această vară

  1. Și pe terasa de la Hof îți recomandăm să te relaxezi savurând un Cafe Frappe. Conține espresso dublu, lapte, îngheţată de vanilie/ciocolată, sirop crunchy nut și frișcă. E tare, te va încărca de energie și te va bine dispune în zilele cu prea multe grade în termometre. Preț: 11 lei.

 Top 5 frappe-uri de savurat în această vară

Zile și Nopți îți dorește zile de vară bune ca un frappe răcoritor savurat la terasă cu prietenii! 🙂

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.