Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 vinuri propuse de Daniel Bichir la Le Sommelier

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 vinuri propuse de Daniel Bichir la Le Sommelier Share 3 vinuri propuse de Daniel Bichir la Le Sommelier


Daniel Bichir, sommelier cu experiența de pete 15 ani în domeniu, te invită la noul Wine Bar deschis în centrul vechi al Brașovului. Iată 3 vinuri pe care le poți degusta acolo.

  1. ISSA Sauvignon Blanc, Crama La Salina

Cu o culoare plăcută, galben pal, strălucitoare, dezvăluie arome proaspete, dominate de citrice și flori de soc, continuate de note de ardei gras. Gustul surprinde plăcut printr-o bună aciditate, aflată în perfect echilibru cu alcoolul.

  1. Colocviu la Paris, Crama Cotnari

Roba vinului din Busuioaca de Bohotin este limpede și transparentă, cu o splendidă culoare roz antic. O strălucire excepțională denotă prospețimea acestui vin. Se regăsesc arome de lychee, grepfruit roz, busuioc roșu, flori de soc. Are un gust plăcut, aromat și cu o aciditate discretă.

  1. Alira Grand Vin Fetească Neagră, Crama Alira

Este un vin sec, de culoare purpurie, ce scoate la iveală note de pâine prăjită, vanilie și zmeură. Taninurile elegante sunt perfect susținute de gustul de fructe roșii și de post-gust-ul de durată. Structura vinului este cursivă, închegată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.