Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Filme în aer liber, în iulie, la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filme în aer liber, în iulie, la Brașov Share Filme în aer liber, în iulie, la Brașov


Caravana Metropolis revine în Piața Sfatului între 4 și 9 iulie. Șase filme premiate sau nominalizate la Cannes, Globurile de Aur și Oscar sunt în program. Proiecțiile vor începe de la 21:30, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Filmele vor fi proiectate pe un ecran gonflabil de 120 m² cu ajutorul singurului proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.

PROGRAM

Marți, 4 iulie: Doar sfârșitul lumii

Regia : Xavier Dolan
Cu : Marion Cotillard, Vincent Cassel, Léa Seydoux
Recomandare de vârstă : N15
După 12 ani de absență, Louis, un tânăr scriitor, se întoarce acasă pentru a-și anunța apropiații despre iminența morții sale. Are loc o reuniune familială tensionată, la care orice tentativă de empatie este sabotată de incapacitatea oamenilor de a asculta și de a iubi. Filmul este inspirat din piesa omonimă a lui Jean-Luc Lagrace.

Miercuri, 5 iulie: Un bărbat numit Ove

Regie: Hannes Holm
Cu: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Ida Engvoll, Tobias Almborg
Recomandare de vârstă : AG
Ove, un bărbat de 59 de ani, este țâfnosul cartierului, care cu mai mulți ani în urmă a fost demis din funcția de președinte al asociației de locatari, dar el continuă să vegheze cartierul cu o mână de fier. Atunci când gravida Parvaneh și familia ei se mută în casa de vis-a-vis și accidental dărâmă cutia poștală a lui Ove, incepe o prietenie neașteptată. O comedie-drama despre prietenie, iubire și importanța de a te inconjura de lucruri adecvate.

Joi, 6 iulie: The Salesman

Regia : Asghar Farhadi
Cu : Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti
Forțați să își schimbe locuința din cauza construcțiilor care au loc în clădirea învecinată, Emad și Rana se mută într-un apartament în centrul Teheranului. Un incident care are legătură cu fostul chiriaş va schimba dramatic viața tânărului cuplu.

Vineri, 7 iulie: Toni Erdmann

Regia : Maren Ade
Cu : Peter Simonischek, Sandra Hüller
Recomandare de vârstă : N15
Filmul ni-l prezintă pe Peter Simonischek în rolul unui tată care vine după fiica lui (Sandra Huller) la București pentru a o învăța simțul umorului.

Sâmbătă, 8 iulie: Moonlight

Regia : Barry Jenkins
Cu : Shariff Earp, Naomie Harris, Mahershala Ali, Janelle Monáe, Alex R. Hibbert
Recomandare de vârstă : N15
Moonlight urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane și descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieții contemporane afro-americane și o intensă meditație personală și poetică asupra identității, familiei, prieteniei și dragostei.

Duminică, 9 iulie: Viața mea de dovlecel

Regia: Claude Barras
Cu: Sixtine Murat, Paulin Jaccoud, Michel Vuillermoz, Gaspard Schlatter
Recomandare de vârstă : AG
După dispariția mamei lui, Dovlecel se împrietenește cu Raymond, ofițerul de poliție care îl va însoți către noua lui viața la casa de copii. Eroului nostru îi va fi greu la început să își găsească locul în acest mediu nou și, adesea, ostil. Dar cu ajutorul lui Raymond și a noilor prieteni, Dovlecel va învăța să aibă încredere în ceilalți și chiar va realiza ce înseamnă dragostea.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.