Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

10 concerte la care să mergi în iunie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 concerte la care să mergi în iunie Share 10 concerte la care să mergi în iunie


Concerte Brasov

Vara continuă cu muzică bună la Brașov. Am ales pentru tine 10 concerte speciale la care să mergi până la finalul lunii iunie.

1. Brehne Festival II

16-18 iunie / în Poiana Mică Brașov

Cei care iubesc natura, muzica electronică și arta sunt așteptați la festival, între 16-18 iunie, în Poiana Mică Brașov. Pe lângă dans vor fi organizate ateliere de yoga și meditație ghidată, ateliere de live painting, participanții se vor delecta cu instalații artistice, video mapping și cinema în aer liber. Bilet: 100 lei la intrare.

2. Ritmurile inimii la vibrate! festival

17 iunie / 19:00 / Bastionul Țesătorilor

Îi vom asculta pe artiștii ce formează Orchestra de Supercorzi vibrate!festival, iar pe Vlad Maistorovici îl vom vedea în dublă ipostază, de violonist, dar și de compozitor, căci una din creațiile sale – Cântec transilvan, va fi interpretată aici. Preț bilet: 40 lei.

3. Închiderea vibrate! Festival

18 iunie / 19:00 / Bastionul Țesătorilor

Ediția 2017 a vibrate! Festival se încheie în stil clasic, la Sala Patria, duminică, 18 iunie, ora 19.00, cu un invitat special – soprana Teodora Gheorghiu. Îi veți revedea pe o parte dintre artiștii vibrate! Într-un program reunit sub titlul „Impuls întunecat”. Preț bilet: 40 lei.

4. Stagiunea de vară la Biserica Neagră

20 și 27 iunie / 18:00

Concertele de orgă din cadrul stagiunii de vară a Bisericii Negre sunt programate pe 20 și 27 iunie, ora 18:00. Bilet: 12 lei. Copiii au intrarea liberă.

5. Chamber Jazz: Alex Harding & Lucian Ban în concert

23 iunie / 19:00 /  Centrul Multicultural al Universității Transilvania

Alex Harding, unul dintre cei mai importanți saxofoniști baritoni în jazzul contemporan și pianistul Lucian Ban vor cânta piese de pe albumul „Somethin’ Holy”, apărut în 2001 la CIMP Records, și care a primit 3 stele în ALL Music Guide. Intrarea va fi liberă.

6. Concert Simfonic Extraordinar

24 iunie / 19:00 / Sala Patria

Ești invitat să asculți muzică de Mozzart, Rossini și Schubert la Sala Patria. Filarmonica Brașov are invitați de seamă la final de stagiune. Din Japonia vor urca pe scenă dirijorul DAISUKE SOGA și soprana YUI TAKAHASHI. Preț bilet: 40 lei.

7. Închiderea stagiunii: recital cameral

27 iunie / 18:30 / Sala Mică Patria

Pe 27 iunie ești invitat la Sala Mică Patria la un recital de clarinet și chitară susținut de artiștii DORU ALBU și DANIEL DRAGOMIRESCU. Concertul propune „o călătorie în timp și spațiu”. Spectacolul începe la ora 18:30 iar biletele au prețuri cuprinse între 5 și 20 de lei în funcție de categorie.

8. Otello Live Opera

28 iunie / 21:15 / Cinema One Brașov

O operă importantă, Otello a lui Verdi scoate la iveală întreaga forță a Orchestrei și a Corului de la Royal Opera House dar și a acestor cântăreți principali, cu dueturi splendide, numere solo emoționale și coruri palpitante. Preț bilet: 35 lei.

9. Opera în concert

29 iunie / 19:00 / Sala Patria

Pe 29 iunie, la Sala Patria are loc un concert special al Operei Brașov. Artiștii vor interpreta lucrarea „Nabucco” de G. Verdi. Invitat special: Corul mixt al Filarmonicii de stat Târgu-Mureș. Dirijor: IULIAN RUSU; Preț bilet: 40 lei.

10. Concert Phoenix

2 iulie / 19:00 /Piața Sfatului

Pe 2 iulie, începând cu ora 19.00, în Piaţa Sfatului Dacia Plant va sărbători 15 ani de activitate cu un concert special Phoenix! Participarea va fi gratuită.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.