Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

LIKE / DISLIKE | Pizza delivery în Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii LIKE / DISLIKE | Pizza delivery în Brașov Share LIKE / DISLIKE | Pizza delivery în Brașov


Ne-am gândit la ce ne place și ce nu atunci când comandăm pizza acasă ori la birou.

LIKE

" "

Sunt peste 15 pizzerii în Brașov care fac livrări la domiciliu așa că oferta este variată! Despre toate poți citi pe site-ul Zile și Nopți. Tot aici afli și date de contact sau program.

Sunt câteva pizzerii unde livrarea este foarte rapidă, de până în 45 de minute, iar dacă ai noroc pizza poate să ajungă la tine chiar și în 20-25 de minute.

Sunt pizzerii din Brașov care fac pizza pe vatră, naturală, nu folosesc aluat congelat iar ingredientele sunt alese cu grijă. Merită să comanzi chiar dacă livrarea durează chiar și peste o oră. Despre acestea afli tot de pe site-ul Zile și Nopți.

 

DISLIKE

Doar o pizzerie din tot orașul face livrări la domiciliu NON STOP. Este vorba despre Blue Viking. Fie că-ți place, fie că nu, dacă te apucă pofta de pizza la 2 noaptea, numai de aici poți să cumperi.

Nu de multe ori ni s-a întâmplat ca la o comandă mare să ne lipsească ba sosurile, ba chiar o pizza. Și da, s-a întâmplat și la case mai mari, cum e vorba din popor. Așa că, atenție! De oriunde ai cumpăra, fii sigur că primești comanda completă.

Nu ne place deloc atunci când vine pizza rece. Așteptarea pare lungă atunci când ți-e foame iar când în sfârșit suna la ușă și descoperi că pizza ta s-a răcit pe drum ți se taie apetitul.

 

Povestește-ne și tu experiențele pe care le-ai avut când ai comandat pizza. 🙂

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută