Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Maurer Imobiliare, partener platinum la gala Forbes 100

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Maurer Imobiliare, partener platinum la gala Forbes 100 Share Maurer Imobiliare, partener platinum la gala Forbes 100


Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la prima ediție a revistei de business Forbes, Maurer Imobiliare a ales să susțină excelența și valorile în antreprenoriat, devenind partener platinum al galei Forbes 100. Evenimentul a avut loc pe 22 mai 2017, la Palatul Parlamentului, avândul ca invitat special pe Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

Reprezentanții standului Maurer Imobiliare la eveniment au oferit informații detaliate despre toate proiectele imobiliare în desfășurare (Brașov, Contanța și Târgu-Mureș), oferind detalii și planuri amănunțite de investiții imobilare celor peste 600 de antreprenori prezenți la Gala Forbes 100.

" "

În cadrul galei, cei de la Maurer Imobiliare au oferit, prin tragere la sorți, un cadou inedit – o excursie cu elicopterul. ,,Am ales acest cadou tocmai pentru că simboliza mesajul evenimentului și anume importanța viziunii de ansamblu, a poziționării înțelepte în raport cu trecutul și viitorul și ne bucurăm enorm că a fost un succes în cadrul evenimentului” a mai declarat Oana Păun.

Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov și Sibiu. În total, Maurer Imobiliare a vândut peste 4000 de locuințe, 98% din ele fiind achiziționate încă din fază de proiect.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută