Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

5 surprize la Cinemateca Patria în luna mai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 surprize la Cinemateca Patria în luna mai Share 5 surprize la Cinemateca Patria în luna mai


Ultima lună de primăvară vine cu filme speciale și evenimente de nepierdut la Cinemateca Patria Brașov. Caravana filmului românesc ajunge în oraș în perioada 5-7 mai, iar în program vor fi 5 filme românești de succes.

Săptămâna 8-14 mai este dedicată serialului fenomen Twin Peaks, iar fanii celor două sezoane sunt așteptați la un adevărat maraton. Dacă în zilele lucrătoare vor fi în program câte 2-3 episoade, în weekend vom putea vedea Twin Peaks timp de 10 ore! Numai adevărații fani vor rezista de la început până la sfârșit.

Perioada 15-21 mai va fi dedicată comediei la Cinematecă, întrucât în oraș se desfășoară cea de-a V-a ediție a festivalului Săptămâna Comediei. Pentru acest eveniment, curatorul Cinematecii, criticul de film Alin Ludu Dumbravă v-a pregătit 3 filme cu Louis de Funès, noi în program.

Dar asta nu e tot! În luna mai vei avea ocazia să vezi pe ecranul cinematecii filmele din seria „Alien”, dar și proiecții ale filmelor câștigătoare la Cannes anii trecuți, ținând cont că cea de-a 70-a ediție a festivalului de film va avea loc în perioada  17-28 mai.

Vezi ce filme rulează în fiecare săptămâna la Cinemateca Patria pe site-ul cinematecapatria.ro sau pe Facebook

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută