Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cum să-ți recapeți tonusul după mesele bogate de Paște

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să-ți recapeți tonusul după mesele bogate de Paște Share Cum să-ți recapeți tonusul după mesele bogate de Paște


Ai mâncat tot ce ți-ai dorit de Paște? Poate ai făcut și puțin exces de cozonac, friptură de miel, drob și alte bunătăți tradiționale. Ai fost la rude, bunica ți-a zis să nu lași nimic în farfurie și tu ai ascultat-o? Nu-i chiar așa de rău. Îți poți recăpăta ușor tonusul cu puțină mișcare la sală sau în natură.

Nu ai cum să acumulezi kilograme importante în doar câteva zile de sărbătoare, ne-a spus Gabriel Toros, instructor personal la sala de forță și fitness Iron Will. Regula de aur, valabilă și de sărbători, dar și în zilele obișnuite, este să nu mănânci gras și dulce seara.

Probabil ai renunțat la programul obișnuit de exerciții fizice pe perioada vacanței de Paște și la fel o să faci și în minivacanța de 1 Mai. Gabi îți recomandă să nu reîncepi antrenamentul în forță. Reintră-ți în formă cu o alergare în natură, mergi la o ședință de TRX, unde poți regla tu intensitatea exercițiilor astfel încât corpul tău să nu fie suprasolicitat. Începe să faci efort treptat și vei simți doar energie și bună dispoziție.

Tot Gabriel Toros ne-a spus și de ce este important să ai un antrenor personal. Un specialist te poate ghida în alegerea exercițiilor fizice potrivite pentru corpul tău, te va ajuta să eviți accidentările și să lucrezi mușchii potriviți. Dacă n-ai fost niciodată la sală, cel mai recomandat este să apelezi la un instructor care să îți insufle dragostea pentru mișcare și pentru un stil de viață sănătos.

Corpul reflectă stilul de viață. Iar dacă vrei să-ți schimbi corpul, trebuie să începi cu mentalitatea, spune Gabi. Trebuie să ai un stil de viață sănătos în fiecare zi, iar rezultatele se vor vedea, și mai ales se vor simți în timp.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută