Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

7 evenimente de neratat în Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 7 evenimente de neratat în Brașov Share 7 evenimente de neratat în Brașov


A trecut Paștele, dar brașovenii sărbătoresc în continuare. Weekend-ul viitor sunt Zilele Orașului, apoi vine și ziua liberă de 1 Mai, așa că putem spune că o vom ține tot într-o petrecere la Poalele Tâmpei. Vor fi concerte, festivaluri, spectacole de teatru și show-uri de stand up la Brașov, iar despre cele mai importante evenimente vei afla din revistă și de pe site. Ne vedem în oraș.

STAND UP COMEDY cu Raul Gheba și Dan Marin

Raul Gheba este cunoscut din finala Românii au talent sub numele de băiatul ăla cu “șalău”, ca marele câştigător al Stand Up Fest 2013 sau de pe internet unde este membru Sector 7 şi co-creator #nimicnou. Este comediant la Club99, redactor la Cațavencii.

Dan Marin este taximetristul comediant care găseşte umorul unde nu te-ai aştepta, şi dacă ai noroc, poate nici nu te ocoleşte! Este finalist la Stand Up Fest şi cu peste 100 de spectacole la activ pe toate scenele importante din ţară.

Cei doi te vor face să râzi marţi, 25 aprilie, ora 21.00, în Luther Brasserie. Bilete: 25 lei în avans, 30 lei în seara evenimentului.

TEATRU

Pe 5 mai, ora 19, la Centrul Cultural Reduta, poți vedea piesa „Podul”, în regia lui Horaţiu Mălăele, ce abordează cu umor o temă sensibilă: sinuciderea. Un intelectual neînţeles, interpretat de Horaţiu Mălăele, un îndrăgostit, rol jucat de George Ivaşcu, şi o artistă – Meda Victor, „stau la coadă în faţa morţii”. Bilet: 100 lei

CONCERT JAZZ

Experimentează ritmuri noi pe 23 aprilie, oa 20:00, în Deane’s Irish Pub. Luiza Zan și chitaristul Iulian Pavelescu prezintă la Brașov proiectul Afrodizzy, un concert experiment, cu un repertoriu dinamic, de sorginte afro/jazz/funk/soul, presărat cu momente în care publicul însuși va prelua bagheta de dirijor și va dicta mersul lucrurilor. Preț bilet: 45 lei în avans / 50 lei în ziua evenimentului.

TEATRU PENTRU COPII

Pe 24 aprilie, ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta, întreaga familie este invitată la un nou spectacol de succes, ÎN PREMIERĂ la Brașov, ultimul din seria „Clasic e fantastic” din această stagiune – „COPILĂRIA LUI ENESCU”. Este un spectacol vesel, interactiv, cu muzică și multe momente haioase, pus în scenă de Teatrul Odeon. Preț bilet: 35 lei.

CONCERT

Ascultă muzică folk, pe 25 aprilie, ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta. Ștefan Hrușcă va cânta live la Brașov cântecele emoționante  „Un copac cu flori”, „Fostele iubiri” sau „Rugă pentru părinţii”, într-un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă. „Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu cântece foarte dragi sufletului meu.”, a transmis artistul brașovenilor.

CONCERT

Ascult-o pe Alexandra Ușurelu, pe 26 aprilie, ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta. Artista pregătește un concert din turneul „Am să fiu eu casa ta”. Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”. Acum ai ocazia să o asculți live. Preț bilet: 40, 45 lei.

SHOW DE COMEDIE

Râzi la Stand Up Comedy pe 26 aprilie, ora 20:00, la Temple Pub.

Adi Bobo, pe care îl știi de la Stand Up Fest și de la emisiunea iUmor, vine la noi în oraș să ne facă să râdem. Cu căciula pe cap și glumele în minte, comediantul ne va povesti prin ce-a mai trecut de la ultima sa vizită în oraș. Glumele despre vasluieni nu vor lipsi. Preț bilet: 10 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută