Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

10 evenimente cu muzică bună în weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 evenimente cu muzică bună în weekend Share 10 evenimente cu muzică bună în weekend


Concerte Brasov

Weekend-ul 21-23 aprilie va avea, pe lângă zăpadă, evenimente muzicale de neratat. Vremea capricioasă nu trebuie să te țină în casă. Am ales pentru tine 10 evenimente la care muzica te va bine dispune. Iar la unele dintre ele poți să și dansezi.

VINERI

Prima zi de weekend începe la Brașov cu concerte pentru toate gusturile. Loredana vine în Kruhnen Musik Halle, alături de trupa ei, Agurida, ca să facă spectacol. Biletul este 60 de lei.

Dacă preferi ritmurile funk, reggae și jazz, atunci mergi la concertul UNDA din HOF. E și mai ieftin, doar 15 lei e intrarea.

Din Ploiești vine în Temple Pub Prestige Orchestra, compusă din 10 instrumentiști care ne propun un nou concept de muzică live, în care sunetele electronice se îmbină cu cele de trompetă, chitară și chiar acordeon. Dacă vrei să descoperi ritmuri noi, mergi la acest eveniment.

SÂMBĂTĂ

Pregătește-ți pantofii de dans pentru că în cea de-a doua zi de weekend poți să mergi din pub în pub, din club în club. Am ales pentru tine cele mai bune party-uri din oraș, ca să te poți decide ușor unde să mergi.

Dacă îți plac ritmurile groove, funk și nudisco și n-ai de gând să asculți hituri comerciale sâmbătă seara, dacă vrei altceva, atunci mergi și dansează la HOF, unde vine Atmostfair, din București. Seara va fi chill, cu cocktail-uri colorate și oameni cool.

Dacă preferi muzica hip-hop atunci sigur nu trebuie să ratezi lansarea oficială a noului album „Hrană”, a lui Omu Gnom și  DJ Undoo, din Level’s Pub. Alături de ei vor veni și Romem și DJ Gore. Vei asculta hip-hop clasic, underground. Șapca întoarsă trebuie să facă parte din outfitul tău. 😀

Pe ritmuri house poți să danszi în Publik, unde pun muzică Śupaul și Nori. Cei doi DJ sunt prezentați de grupul UNUM, pe care i-ai mai ascultat în Brașov la Kruhnen. Intrarea este liberă la party așa că n-ai decât să vii să vezi care-i atmosfera.

Dacă ai chef de ieșit în club, atunci îți recomandăm party-ul din MOVe, cu tematică Bond. James Bond, desigur. Dacă vei fi îmbrăcat precum Agentul 007 sau dacă vei arăta ca o irezistibilă Bond Girl, atunci vei primi din parea barmanilor “Vodka-Martini, shaken not stirred”.

Sâmbătă seara nu-i numai despre dans. Dacă vrei să stai la masă cu prietenii și să asculți muzică bună, live, atunci mergi la concertul Trupa 6 din British Pub. Biletul e 15 lei.

DUMINICĂ

La Terroirs Boutique de Vin poți merge duminică să bei un pahar de vin bun și să asculți sau poate chiar să dansezi tango.

S-ar putea să mai găsești loc la concertul de jazz al Luizei Zan & Iulian Pavelescu, din Deane’s, unde este prezentat proiectul „Afrodizzy”.

Zile și Nopți îți dorește un weekend distractiv, în care să-ți încarci bateriile pentru ultima săptămână din aprilie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută