Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recitalul Operei Brașov „Compozitori brașoveni de ieri și de azi”, amânat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recitalul Operei Brașov „Compozitori brașoveni de ieri și de azi”, amânat Share Recitalul Operei Brașov „Compozitori brașoveni de ieri și de azi”, amânat


Recitalul extraordinar „Compozitori brașoveni de ieri și de azi”, programat duminică, 23 aprilie 2017, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor”, se amână pentru data de 30 aprilie 2017, ora 17.00! Modificarea survine în urma decalării evenimentului „Zilele Brașovului 2017”.

„Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, cod portocaliu, şi în urma discuţiilor cu partenerii şi participanţii la Zilele Braşovului, Municipalitatea a luat decizia amânării acestui eveniment, pentru săptămâna viitoare, în perioada 28-30 aprilie. Totodată, tot din cauza condiţiilor meteo, Parada Junilor se amână pentru data de 30.04. În cazul în care vor fi modificări ale programului acestui eveniment, le vom face publice în cel mai scurt timp posibil”, se menționează pe site-ul Primăriei Municipiului Brașov.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută