Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce poți face în oraș de Paște

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce poți face în oraș de Paște Share Ce poți face în oraș de Paște


Intrăm în mini-vacanța de Paște, deja a început să miroasă a cozonaci pe scara blocului, traficul s-a aglomerat, supermarket-urile sunt pline. Sperăm că și coșurile de cumpărături. Și buzunarele. Plin este și calendarul de evenimente al Brașovului. Iți spunem la ce evenimente poți merge în perioada sărbătorilor pascale. Se va lăsa cu mult dans! 🙂

Vineri, CTC, adică Doc, Deliric și Vlad Dobrescu vin la Brașov, în Kruhnen Musik Halle. Băieții urcă pe scenă la ora 23:00. Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 30 lei. Dacă ai peste 16 ani poți să vii la concert.

Dacă preferi o seară liniștită de vineri, atunci îți recomandăm să mergi la Home Cocktail Bar unde Streetghosts vor cânta live muzică indie, folk, postfolk & experimental. Biletul este 20 de lei.

Dacă ai chef de dans atunci mergi în Jar. Pun muzică Roland, Dj LP și Homeboy LDJ.

La capitolul Pub-uri îți mai recomandăm petrecerea din Simone, de sâmbătă seară. Worst se ocupă de muzică și se anunță o petrecere cu mult dans.

Cluburile din oraș au pregătit adevărate maratoane de party-uri. Începând de vineri și până duminică inclusiv, orașul va fi tot într-o petrecere. Hai să luăm și nou cluburile la rând.

În Il Caminetto cântă vineri SAX Man și DJ Melkito, iar party-urile continuă toată mini-vacanța.

În MOVe Club, Dj Danny Tacu te așteaptă tot la trei seri de distracție. Duminică va fi un party special cu proiecții și un robot show.

Vintage nu putea lipsi de pe listă. Mc Anuryh, Dj Yanis din București și Dj Sihe v-au pregătit de asemenea, trei seri de dans.

Cum am spus, vom petrece Paștele în pași de dans la Brașov. Vă dorim și noi sărbători fericite! Iar pentru mai multe evenimente, intrați pe Zile și Nopți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută