Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Noapte albă: Tură de forță prin cazinourile din Las Vegas

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noapte albă: Tură de forță prin cazinourile din Las Vegas Share Noapte albă: Tură de forță prin cazinourile din Las Vegas


SLEEPLESS

Regia: Baran bo Odar

Cu: Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney

Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller

Durata: 95 minute

Premiera in Romania: 17.03.2017

Distribuit de: InterComFilm Distribution

Noapte albă – Tură de forță prin cazinourile din Las Vegas

Povestea se centrează în jurul lui Vincent Downs (Jamie Foxx), un polițist corupt, cu legături în lumea interlopă, care ajunge să întoarcă un club de noapte cu susul în jos în căutarea fiului său răpit. De fapt, lucrurile nu stau chiar așa cum par la prima vedere, Vincent fiind un polițist sub acoperire într-o misiune cu miză mare. El pornește într-o cursă contra-cronometru, căci are la dispoziție o singură noapte în care trebuie să-și salveze fiul și să-i aducă pe răufăcători în fața legii.

Filmul este un remake thrillerului francez „Nuit Blanche”, regizat de Frederic Jardin în 2011. Imaginea este semnată de Mihai Malaimare Jr., românul care și-a făcut un nume în cinematografia internațională, fiind considerat unul dintre cei mai buni directori de imagine din America.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută