Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ana, mon amour: Câștigătorul Ursului de Argint la Berlinale 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ana, mon amour: Câștigătorul Ursului de Argint la Berlinale 2017 Share Ana, mon amour: Câștigătorul Ursului de Argint la Berlinale 2017


Ana, mon amour, România 2017

Regia: Călin Netzer

Cu: Mircea Postelnicu, Diana Cavallioti, Carmen Tanase

Gen: Dramă

Distribuit de: Freeman Entertainment

Data premierei: 03.03.2017

Ana, mon amour – Câștigătorul Ursului de Argint la Berlinale 2017

Regizorul Călin Peter Netzer revine pe marile ecrane cu un nou proiect ce explorează dinamica celor mai importante relaţii din viaţa unui om. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, fortându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.