Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

5 sfaturi pentru o primăvară healthy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 sfaturi pentru o primăvară healthy Share 5 sfaturi pentru o primăvară healthy


A venit primăvara și e momentul ideal să te trezești la viață, să începi să ai grijă de corpul și mintea ta. Cum să câștigi vitalitatea de care ai nevoie după anotimpul de iarnă, starea de bine și energia aflăm de la Nona Trif. Aceasta ne-a oferit 5 sfaturi pentru ca primăvara aceasta să nu suferim de astenie și să găsim motive să zâmbim zi de zi.

5 sfaturi pentru o primăvară healthy

1. Toată lumea este apatică, anemică primăvara. Avem prea puțin timp liber și muncim prea mult. Tot binele pornește de la decizia de a vrea să schimbi ceva. Trebuie să-ți replanifici puțin agenda astfel încât să-ți faci în primul rând timp pentru tine. Fă-ți timp și de prieteni, răsfață-te cu activitățile care-ți plac. Restructurează-ți timpul!

2. Sportul te va ajuta să-ți faci ordine în viață. Vei avea mai multă pace interioară. Oamenii care fac sport sunt mult mai fericiți. Păstrează-ţi motivația de a face mișcare!

3. Notează în agendă prima ta zi de antrenament, cu detalii legate de kilogramele pe care le ai. Fă-ți și o poză. După 2, 3 luni de sport și alimentație corectă clar vei vedea diferențele, iar asta îți va oferi o motivație în plus să te ții de treabă în continuare.

4. Uită-te în fiecare zi în oglindă. La cursurile de barre facem asta de fiecare dată. Nu poți fi posomorât și fără stimă când te ridici pe vârfuri și ții capul sus. Este o confruntare cu persoana ta în oglindă. Mergi la sală pentru că antrenorul este susținătorul cel mai important pe care-l vei avea în programul tău. El te poate ajuta să te ridici. Majoritatea vin cu multe frustrări la sală și scapă de ele pe parcurs.

5. Pentru că vine primăvara și avem posibilitatea de a alege dintr-o varietate din ce în ce mai mare de fructe de sezon, este indicat să ne construim meniurile bazându-ne pe acestea. Mănâncă porții mici, de 5 ori pe zi. Uită de scuzele pe care le faci de obicei cum ar fi aceea că la serviciu nu ai timp să mănânci. Trebuie să îți faci timp pentru tine.

Hai că nu e atât de greu! Cum natura se schimbă primăvara, așa putem face și noi. 🙂

Ține cont de aceste sfaturi și zâmbește cât mai des! 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.