Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Teatru pentru copii în premieră | Domnişoară Poimâine şi Joacă de-a Timpul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatru pentru copii în premieră | Domnişoară Poimâine şi Joacă de-a Timpul Share Teatru pentru copii în premieră | Domnişoară Poimâine şi Joacă de-a Timpul


Întreaga familie este invitată la unspectacol de teatru ÎN PREMIERĂ la lansarea turneului spectacolului „Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul“, pus în scenă după cartea cu acelaşi nume, scrisă de Adina Rosetti şi ilustrată de Cristiana Radu la editura Curtea Veche Publishing.

Spectacolele vor avea loc pe 19 martie, orele 10:30 și 12:00, la Centrul Cultural Reduta. 

Spectacolul este dedicat tuturor copiilor care îşi pun întrebări despre timp, acelora care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“. Domnul Azi şi bătrână Doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, Vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt nerăbdători să crească mai repede. 

Veți vedea un spectacol de teatru plin de emoţie şi culoare, de întâmplări cu sens, presărat cu multe cântece vesele şi ritmate.

Spectacolul are o durată de 45 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 9 ani.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.