Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Jazz-ul în imagini la Centrul Multicultural al Universității Transilvania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz-ul în imagini la Centrul Multicultural al Universității Transilvania Share Jazz-ul în imagini la Centrul Multicultural al Universității Transilvania


Iubitorii muzicii jazz sunt invitați la Centrul Multicultural al Universității Transilvania, să viziteze expoziția de fotografie „Jazzography” de Mircea Albuțiu, în care artistul a surprins lumea din spatele scenei de concerte jazz.

Pe lângă fotografie de jazz, artistul face multă fotografie de dans, dar și documentară. Mircea Albuțiu a precizat că în fotografiile de jazz a adoptat stilul celor de dans. „Am căutat parfumul de la rădăcină, viața din spatele scenei. Printre primii artiști muzicieni pe care i-am fotografiat se numără Lucian Ban, căruia îi mulțumesc.”

Expoziția arată atitudini, emoții, oamenii dinaintea artiștilor. „Prin această expoziție vreau să arăt fața acestor oameni minunați, care sunt foarte spontani. Muzicienii de jazz sunt oameni liberi, care se exprimă liber.”

Expoziția poate fi vizitată la Centrul Multicultural al Universității Transilvania până la finalul lunii martie. O serie de fotografii semnate de artist a fost publicată pe site-ul mirceaalbutiu.com. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.