Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Weekend cu filme de dragoste, muzică de Mozart și petreceri retro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekend cu filme de dragoste, muzică de Mozart și petreceri retro Share Weekend cu filme de dragoste, muzică de Mozart și petreceri retro


În weekend-ul 10-12 februarie Brașovul intră în atmosfera sărbătorii iubirii Valentine’s Day. Vineri e seară de dans! Cele mai multe pub-uri au pregătit petreceri tematice.

HOF dă startul distracției cu un party retro ce începe încă de la ora 18. Echipa Swing Dance Society este organizatorul principal. 

" "

Tot muzică retro este și în noul bar Vibes.

Jar a pregătit însă o seară ieșită din tipare, cu DODO (din Cluj) la pupitrul de Dj. Cât despre muzică, organizatorii spun că ne va duce cu capul în nori. 

HipHop, Ghetto, Funk și DNB vei asculta în Level`s Pub tot vineri seara.

Dacă vrei liniște și puțină pasiune, îți recomandăm filmul Last Tango in Paris, ce începe la ora 22:00, la Cinemateca Patria. Intrarea este liberă.

După o noapte de vineri lungă îți recomandăm o dimineață leneșă de sâmbătă și o după-amiază romantică și muzicală. La ora 16 începe la Cinemateca Patria celebrul film „Singin’ In The Rain” (1952), proiectat în cadrul Love Story Festival. Este considerat cel mai bun musical din toate timpurile așa că nu pierde ocazia de a-l vedea pe marele ecran. 

Odată ajuns la Cinematecă, ai putea rămâne în incinta clădirii, pentru că la Sala Filarmonicii începe la ora 18:30 un concert special de vioară

Și cum spuneam, weekend-ul acesta ne întoarcem în timp la Brașov. Încă un party cu muzică retro este organizat în Warehouse Pub, în caz că vineri seara n-ai avut chef sau timp de ieșit. De data aceasta vei asculta ritmurile anilor ’20-’30. 

Duminica aceasta poate începe ca-n povești dacă alegi să mergi cu toată familia la Cinemateca Patria să vezi cel mai recent film cu Cenușăreasa, dublat în limba română. Povestea continuă la Opera Brașov, unde la ora 17 începe spectacolul de balet Les Petits Riens, pe muzica lui Mozart. Iar seara, de la ora 20 ești invitat la Warehouse Pub să asculți jazz și blues american. Doi artiști din Wisconsin vin în Brașov să cânte live.

Noi ți-am făcut programul de weekend, acum e rândul tău să ieși din casă. Ne vedem în oraș, da?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută