Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Un nou thriller psihologic regizat de Gore Verbinski | A cure for wellness

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un nou thriller psihologic regizat de Gore Verbinski | A cure for wellness Share Un nou thriller psihologic regizat de Gore Verbinski | A cure for wellness


A cure for wellness (2017) / O terapie pentru viaţă

Regia: Gore Verbinski

" "

Cu: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth

Gen film: Mister, Thriller

Durata: 146 minute

Premiera in Romania: 17 februarie 2017

Distribuit de Odeon Cineplex

O terapie pentru viaţă – Thriller psihologic regizat de Gore Verbinski

Ai putea crede că nimic rău nu se poate întâmpla într-un SPA de lux din Alpii Elvețieni. Lockhart (Dane DeHaan) ajunge în locul în care cei mai mulți visează să se relaxeze, dar descoperă că lucruri bizare și inexplicabile se întâmplă cu pacienții tratați la centru. Mașinăriile din hotel și mai ales apele minerale par a fi concepute pentru scopuri sumbre. Misterioasa Hannah (Mia Goth), și ea pacientă în tratament, l-a avertizat că nimeni nu pleacă din sanatoriu! Lockhart începe să simtă că se întâmplă lucruri misterioase în clădirile castelului cu SPA-ul de lux și să suspecteze că de fapt a devenit prizonier și cobai al unor medici cel puțin suspicioși.

Gore Verbinski

Devenit celebru cu remake-ul american pentru „The Ring” și devenit unul dintre cei mai bine plătiți regizori odată cu succesul mondial al seriei „Pirații din Caraibe”, Gore Verbinski are un talent veritabil din a insera lucruri fantastice și senzații stranii prin filmele sale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută