Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Lego Batman: Filmul | Figurinele Lego sunt gata de o nouă aventură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lego Batman: Filmul | Figurinele Lego sunt gata de o nouă aventură Share Lego Batman: Filmul | Figurinele Lego sunt gata de o nouă aventură


The LEGO Batman Movie (2017)

Regia: Chris McKay

" "

Cu: Zach Galifianakis, Jenny Slate, Will Arnett, Ralph Fiennes, Mariah Carey, Billy Dee Williams

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durata: 90 minute

Premiera in Romania: 10 februarie 2017

Distribuit de Freeman Entertainment

Lego Batman: Filmul – Figurinele Lego sunt gata de o nouă aventură

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe Lego Batman în propriul film animat pe marile ecrane.

O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de groaznicul Joker va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

O producţie Warner Bros. Pictures, aventura animată „Lego Batman: filmul” are premiera în cinematografele din România pe 10 februarie.

Primul film a avut încasări de 460 de milioane de dolari, iar așteptările față de cel de-al doilea sunt, poate, și mai mari.

Tudor Chirilă este Joker

În varianta dublată în lb. română personajul negativ din poveste va avea vocea solistului trupei Vama. „Intreaga experienta a fost, în primul rând, distractivă. Datorită acestui personaj, am reușit să scot niște sunete de care nu credeam că sunt capabil până acum.”, a declarat artistul. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută