Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

10 evenimente la care să mergi în februarie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 evenimente la care să mergi în februarie Share 10 evenimente la care să mergi în februarie


Poți petrece timp liber prețios în Brașov în această lună. Sunt câteva evenimente de neratat, care iți vor oferi relaxare și zâmbete. Scapi ușor de stresul de la birou, dacă ieși din rutină.

Două festivaluri importante prezidează luna februarie – Mozart și Love Story. Primul ține până pe 25 februarie, iar din spectacole îți recomand concertul special al artiștilor internaționali Alexander Sitkovetsky și Razvan Popovici, găzduit de Kamerata Kronstadt. Acesta este programat pe 15 februarie, la Sala Patria.

10 evenimente la care să mergi în februarie

Love Story Festival va avea loc din 10 până în 14 februarie, la Cinema One și Cinemateca Patria, iar cinefilii sunt invitați să vadă 17 filme care tratează tema iubirii. De asemenea, un concert live al trupei Vunk va avea loc la Kruhnen Musik Halle, pe 10 februarie.

Un alt eveniment special are loc pe 19 februarie la Centrul Multicultural al Universității Transilvania, un concert de jazz al pianistului și compozitorului Lucian Ban. Acesta este și este curatorul seriei Chamber Jazz Brașov.  

Notează în agenda ta de timp liber și două piese de teatru speciale. Comedia „Părinți teribili”, cu Magda Catone și Marius Bodochi, va fi pusă în scenă la Centrul Cultural Reduta pe 7 februarie, ora 19.

10 evenimente la care să mergi în februarie

În premieră la Brașov, pe 25 februarie, ora 11, are loc  spectacolul de succes al Teatrului Gong din Sibiu, „Sarea-n bucate”, recomandat întregii familii.

În această lună vom râde mult, la 3 show-uri de stand up comedy, programate la Reduta. Micutzu, Mocanu și Bucălae vin la Brașov pe 8 februarie, Maria Popovici (câștigătoarea iUmor) și Alexandru Minculescu au spectacol pe 16 februarie, iar magicianul cu umor Vlad Grigorescu vă așteaptă să-l aplaudați pe 18 februarie.

10 evenimente la care să mergi în februarie

Nici dansul nu lipsește din program. Trooper concertează la Rockstadt pe 24 februarie, iar Carla’s Dreams urcă pe scena Kruhnen Musik Halle pe 25 februarie. Printre întâlniri importante, proiecte de îndeplinit și contracte de semnat fă-ți timp și de timpul tău liber! 

CALENDAR EVENIMENTE

7 feb. – Spectacol teatru „Părinți teribili”

8 feb. – Stand Up Comedy cu Micutzu, Mocanu și Bucălae

10 feb. – Concert Vunk

15 feb.  – Concert Festivalul Mozart

16 feb. – Stand Up Comedy cu Maria Popovici și Mincu

18 feb. – Spectacol de magie cu Vlad Grigorescu

19 feb. – Concert Jazz LucianBan

24 feb. – concert Trooper

25 feb. – Spectacol teatru „Sarea-n bucate”

25 feb. – Concert Carla’s Dreams

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută