Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Salut Brașov | Vecini de coșmar?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut Brașov | Vecini de coșmar? Share Salut Brașov | Vecini de coșmar?


Viața la bloc n-are cum să fie plictisitoare! Ieși la lift cu părul ciufulit, în pijamale, să fugi la chioșc după cafea și, ca prin minune, apare vecina în ușă să te întrebe de sănătate. Ai nevoie de cafea să poți purta o discuție cum se cuvine în scara blocului, dar vecina vorbăreață n-are de gând să renunțe așa ușor!

Cel mai dulce somn e sâmbăta dimineața! Dormi și tu mai mult, că seara oricum vrei să mergi la un party. Dar vecina n-are aceleași planuri ca tine. Ea e o albinuță harnică și aspiră de la 7 dimineața. Iar soțul ei nu-i un trântor! Nu, nu, și el dă găuri cu bormașina în zorii zilei. Uneori, cu ochii împăienjeniţi, stau și îmi imaginez că pereții lor sunt precum o sită de strecurătoare de la atâta găurit.

Cât despre nopți, ei bine… nu pot să scriu pentru că s-ar putea să citească minori, iar pentru ei sunetele acelea sunt interzise. Și nu mă refeream la vecinul care bate în țeavă când dau muzica mai tare.

Dar peste toate, ce frumoasă e viața la bloc, nu?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.