Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Evenimente cu iubire la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimente cu iubire la Brașov Share Evenimente cu iubire la Brașov


Luna iubirii bate la ușă, iar evenimentele dedicate acestei perioade sunt deja anunțate. Despre concerte, spectacole, petreceri și ale evenimente programate la început de februarie afli din revistă și de pe site-ul Zile și Nopți. Fii pregătit pentru inimioare, pupici, aglomerație, dar și veselie, culoare sau îmbrățișări duioase. 

ESENȚIAL: Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional W.A. MOZART va avea loc în perioada 28 ianuarie – 25 februarie, la Opera Brașov. Găsești programul complet al festivalului pe zilesinopti.ro.

Teatru

Comedia „Părinți teribili”, cu Magda Catone și Marius Bodochi, va fi pusă în scenă la Centrul Cultural Reduta, pe 7 februarie, ora 19:00. Preț: 70 lei.

Stand Up Comedy

Micutzu, Alex Mocanu și Radu Bucălae vin la Centrul Cultural Reduta, pe 8 februarie, să facă un show de tot râsul. Bilete: 30, 35, 45 lei.

Teatru

9-11 februarie / Centrul Cultural Reduta

Festivalul Winteracting a ajuns la cea de-a patra ediție. Concursul de teatru va avea loc pe 9 februarie și vor fi prezente trupe de liceeni din toată țara. Accesul va fi gratuit. Tot în cadrul festivalului sunt programate piese de teatru cu actori profesioniști. Detalii vor fi anunțate pe site-ul zilesinopti.ro.

Concert

Unul din cei mai buni interpreți de blues din România va urca pe scena Centrului Cultural Reduta pe 28 ianuarie, ora 19. Inegalabilul AG Weinberger va cânta în cadrul campaniei caritabile „Împreună dăruim”. Prețul biletului este 35 lei, iar donațiile suplimentare sunt încurajate. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea secției de sterilizare a Spitalului Clinic de Copii Brașov.

Concert

Țapinarii și Fără Zahăr au pregătit un concert inedit Anti Valentines Day, pe 1 februarie, la Kruhnen Musik Halle. Vei vedea un show de un muzică, umor și stand-up despre iubire, dar fără dulcegării ipocrite. Protagoniștii spectacolului spun că în viaţă omul trebuie să sape o fântână, să facă un copil, să planteze un copac şi să vadă acest spectacol! Biletul costă 25 de lei.

Monolog

Spectacolul original „Monoloagele vaginului” va fi pus în scenă la Teatrul Particular Brașov, pe 9 februarie, ora 19. Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon se numără printre actrițele care au interpretat acest text. Spectacolul a fost jucat în peste 140 de țări. Rezervări: 0799 977 357.

Operă

Opera „Don Giovanni”, ce a avut premiera la Praga, în octombrie 1787, este una din cele mai cunoscute lucrări ale compozitorului W. A. Mozart, și are ca temă principală infidelitatea. Personajul veșnic îndrăgostit este interpretat de baritonul Adrian Mărcan. Opera este programată la Sala Operei Brașov, pe 4 februarie, ora 18:30.

CUMPĂRĂ BILETE LA…

3 Sud Est sărbătoresc 20 de ani de existență printr-un concert special ce va avea loc pe 3 feb. la Kruhnen Musik Halle. Preț bilet: 30 lei.

Concert Vunk în deschiderea Love Story Festival, pe 10 feb., la Kruhnen Musik Halle. Preț bilet: 60 de lei în avans, 70 de lei în seara evenimentului.

Super comedia „Cum se face”, scrisă și regizată de Octavian Strunilă, va fi pusă în scenă la Deane’s Irish Pub, pe 13 feb., ora 20:30. Preț bilet: 55 lei.

Alexander Sitkovetsky și Razvan Popovici concertează pe 15 feb. la Sala Patria, în cadrul Festivalului Mozart. Preț bilet: 35, 50 lei.

Carla’s Dreams ajunge la Brasov, în Kruhnen Musik Halle, pe 25 feb. Biletele costă între 70 și 90 de lei în funcție de perioada de achiziționare. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută