Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Care sunt cele mai tari party-uri din weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Care sunt cele mai tari party-uri din weekend Share Care sunt cele mai tari party-uri din weekend


Weekend-ul vine la Brașov cu ritmuri diverse, atât pentru cei care preferă muzica underground cât și pentru iubitorii de disco sau dance. Vineri oferta de distracție e generoasă, iar dacă nu te poți decide unde să ieși pentru că toate party-urile ți se par super tari, atunci vei putea merge dintr-un pub în altul, ca studenții.

Am ales pentru tine crème de la crème a petrecerilor, așa că trebuie doar să-ți suni prietenii și să-i chemi în oraș.

Astăzi, cel mai interesant party se întâmplă la HOF, pentru că de sunet se ocupă cunoscutul DJ brașovean Bela. Poți asculta AICI un mix de-al lui. Vezi auzi deep, tech și house, ritmuri underground, vei descoperi muzică nouă, pe care nici Shazam-ul nu o recunoaște. Intrarea este liberă.

Concurența HOF este în această seară Jar. Aici pune muzică Zabriskie, cel care se ocupă de organizarea evenimentelor din Control Club București. Dacă mergi în Jar, vei asculta sunete disco-house-groovish. Muzica va fi tot nouă, tot diferită de ce asculți în mod obișnuit prin cluburi. 

La Vintage e invitat DJ-ul brașovean Sihe și Mc Anastasia, iar muzica va fi în acest caz pentru publicul larg. Aici vei auzi și hiturile de la radio remixate, dar și câteva track-uri de semnătură ale DJ-ului. Din toate party-urile comerciale din oraș, la aceasta sigur te vei distra.

Oferta specială a weekend-ului vine din partea unui nou pub deschis pe Michael Weiss Nr. 2, Vibes Pub & Club. Primele 4 grupuri câte 4 persoane primesc din partea casei o sticlă de Jägermeister. Aici vei asculta o combinație clever de house, deep și dance, mixată de DJ Claudiu Ghiorghiu, astfel încât și cei care vor să audă ritmuri noi cât și cei care vor să cânte refrene celebre să fie mulțumiți. Ca să îți faci idee de stilul party-ului dă play AICI

Party-ul exclusivist al serii are loc în Level’s Pub pentru că se adresează doar celor cărora le place muzica hip-hop, ghetto funk și DNB. Asta vor pune toată noaptea DJ LP și DJ Lexi. Acesta din urmă face o demonstrație AICI

Să trecem și la seara de sâmbătă. Trei petreceri ne-au atras atenția și asta ne-a făcut să ne dăm seama că brașovenii ies la dans mai ales vinerea – de aici și oferta mai variată.

Un party inedit are loc la Simone, unde vei asculta muzica disco a anilor ’70 și ’80. DJ LP va avea grija butoanelor. Dacă ai prin dulap vreo salopetă evazată, strălucitoare poate, acum e momentul s-o porți. 

Muzică electronică vei asculta la Kruhnen Musik Halle. 3 DJ-ii, Ada Kaleh, Mera și Dexter vor asigura ritmuri de dans. Intrarea este 20 de lei. 

Și pentru cei care vor să danseze pe hituri comerciale recomandăm un party sâmbătă seara – în Il Caminetto vine DJ Bogdan Popoviciu. Un mix de-al lui poți asculta AICI

Greu de ales, nu-i așa? Și mai greu de rămas acasă, așa că ne vedem în oraș! 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.