Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Scrisoare către tine by Serenity style

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Scrisoare către tine by Serenity style Share Scrisoare către tine by Serenity style


Draga mea,   

Dincolo de rolul de mame, iubite, surori, angajate sau antreprenori, suntem femei. Este o banalitate, dar haideți să recunoaștem sincer, de câte ori ne amintim de noi în iureșul zilnic, de câte ori ne oferim momente de răsfăț și conectare reală cu corpul nostru? 

Starea pe care o ai atunci când îți oferi ceva ce te bucură îți oferă energie și optimism pentru a juca mai departe, cu succes, rolurile sociale pe care le ai. Acel încărcat al bateriilor de care, de prea multe ori, uităm! 

Când vine vorba despre îngrijirea parului, multe dintre noi suntem tentate să folosim, pe parcursul anilor, aceleași produse cosmetice, odată ce am găsit… combinația câștigătoare. 

Însă nevoile se schimbă odată cu vârsta. Ce funcționa de minune când aveam 20 de ani nu mai are niciun efect la 30 sau la 40. Dacă ne dorim să ne menținem strălucirea și tinerețea părului, trebuie să adaptăm regimul de îngrijire a acestuia în funcție de numărul de lumânări în care suflăm când aniversăm intrarea într-un nou an de viață.

#Serenity style iti ofera pe langa intimitate, servicii #HairSPA, o combinatie de uleiuri si unturi bio organice bio dinamice benefice parului tau. 

Servicii:

-tratamente de hidratare a părului prin metoda de vopsire

-tratamente de tratare a scalpului seboreic, cu mătreață sau sensibilizat

-tratament de restructurare a părului deteriorat

-tuns special- milimetric- tunderea doar a varfurilor,pentru a-ți păstra lumgimea 

Și mâinile dumneavoastră pot fi răsfățate in aceeași ambianță Spa. Vă putem oferi manichiura Spa +parafina terapy, sau o manichiura cu gel cu deosebite design-uri si culori.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută