Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Premieră în județul Brașov pentru copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premieră în județul Brașov pentru copii Share Premieră în județul Brașov pentru copii


Premieră în județul Brașov pentru copii
Academia vedetelor #Și tu poți fi vedetă!
Prima școală de televiziune și mass-media pentru copii din Brașov

ACADEMIA VEDETELOR este un produs marca Zâna Adriana și emisiunea pentru copii “Tortul de Ciocolată”. După 13 ani de emisiuni, campanii, festivaluri, concursuri și producții pentru copii, Zâna Adriana lansează prima școală de televiziune pentru copii la Brașov.

EDUCAȚIE#TELEVIZIUNE#MASS-MEDIA

Programul de formare cuprinde: 60 de ore/ 3 module/ 3 luni/ 3 grupe de vârste (4-6 ani/ 7-10 ani/ 11-14 ani)
Cursurile cuprind: pregătire în televiziune și mass- media, artă dramatică, dezvoltare personală, dicție, styling pentru copii (coafură și make-up), stagiu de practică în emisiunea pentru copii “Tortul de Ciocolată”. Toate cursurile vor fi coordonate de traineri specializați, având o vastă experiență în activitățile cu copiii.

SRRPRIZA DULCE! Dacă pe parcursul emisiunilor Zâna Adriana oferea copiilor magicul tort de ciocolată, iată că și de această data vine cu o surpriză dulce numită SWEETY BREAKE sau “pauză de dulce”, unde un cunoscut producător de panificație din Brașov va oferi copiilor dulcuri.

VEDETE LA CURSURILE ACADEMIEI

În fiecare săptămâna cursanții vor avea posibilitatea să se întâlnească, să interacționeze și să învețe de la o vedetă/ persoană publică din Brașov.

Cursurile se finalizează cu o GALĂ în care copiii sunt premiați și primesc diplomă de absolvire. Produsul oferă copiilor, la finalul cursurilor, posibilitatea de a lucra în televiziune.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.