Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Brașov Share Free in Brașov


Petra Antonia Binder, Anamaria Guguian și Michael Acker te invită să îl redescoperi pe marele poet Mihai Eminescu într-un spectacol inedit, cu muzică, dans, poezie și public. Vei asista la mai multe momente artistice prin care Eminescu va fi personalizat astfel încât vei simți că există din nou. Spectacolul are loc la Muzeul Casa Mureșenilor vineri, 13 ianuarie, ora 19:00, duminică, 15 ianuarie, ora 20:00 și joi, 19ianuarie, ora 19:00. Intrarea este liberă pe bază de rezervare la eminescuexista@gmail.com sau tel. 0726.689.713. „Eminescu nu a existat. Eminescu există.”

Scriitoarea americană Tara Skurtu vine la Brașov la Cenaclul Tiuk cu o carte de poezie tradusă de Radu Vancu, „Skurtu, România”. Vei putea participa la o discuție specială și la o sesiune de autografe. Evenimentul are loc pe 13 ianuarie 2017, ora 18:00, la Librăria Humanitas

Participă la șezătoarea organizată la Biblioteca Județeană George Barițiu în dimineața zilei de 14 ianuarie. Vei putea croi ia ta personalizată și vei învăța cum se realizează motivele tradiționale românești pe pânză. 

Evenimentul de muzică house Sound of Town va avea loc pe 22 ianuarie la Domeniul Dâmbu Morii, unde mai mulți DJ brașoveni vor mixa timp de mai mult de 20 de ore indoor și outdoor. Seara se va face foc de tabără. 

Participă la atelierul de croșetat pentru copii îndemânatici cât și pentru părinții care vor să realizeze o jucărie. Acesta are loc în fiecare sâmbătă, ora 11:00, ELIANA mall.

Vei putea învăța cum să croșetezi o bufniță, un şoricel, un om de zăpadă şi alte minunăţii. Tu trebuie să aduci doar firele și croșetele, iar două experte în acest domeniu, Gabriela Bularca și Simona Red, te vor învăța această artă. 

Ne vedem în oraș. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.