Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Începe cel mai comic război al finalului de an: De ce el?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe cel mai comic război al finalului de an: De ce el? Share Începe cel mai comic război al finalului de an: De ce el?


Regia: John Hamburg

Cu: Bryan Cranston, James Franco

Gen film: Comedie

Premiera in Romania: 30 decembrie 2016

De ce el?: Începe cel mai comic război al finalului de an!

Una din cele mai deocheate comedii ale anului te va ajuta să închei anul 2016 în hohote de râs. Bryan Cranston și James Franco vor avea grijă de asta în „Why Him?”.

Ned (Bryan Cranston) este un tată iubitor, dar mult prea protectiv. Fiica lui are un iubit miliardar din Silicon Valley, extravagant, cu gura slobodă, și atitudine enervantă. Laird (James Franco) nu e soțul ideal pe care Ned l-a visat pentru fata lui. Mai e doar un pas până să înceapă războiul dintre viitorul „fiu” și „tata-socru”. Fiecare bătălie ce va urma va stârni amuzamentul spectatorilor din sălile de cinema.

Din 30 decembrie vei găsi răspunsul la întrebarea „De ce el?”. O comedie trăsnită, regizată de John Hamburg.

Heisenberg revine

Pe Bryan Cranston îl știi din celebrul serial Breaking Bad, unde el interpreta rolul principal, cel al profesorului Walter White care se apucă de făcut amfetamină. Își ia pseudonimul Heisenberg și devine rege în mafia drogurilor. În „De ce el?” este tatăl nemulțumit de alegerea amoroasă a fiicei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută