Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Aterizare forţată! – Comedie franțuzească despre imigranții arabi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aterizare forţată! – Comedie franțuzească despre imigranții arabi Share Aterizare forţată! – Comedie franțuzească despre imigranții arabi


Débarquement immédiat! / Aterizare forţată!

Regia: Philippe de Chauveron

Cu: Ary Abittan, Medi Sadoun

Gen film: Comedie

Durata: 90 minute

Premiera in Romania: 13.01.2017

Distribuit de Odeon Cineplex

Aterizare forţată!: Comedie franțuzească despre imigranții arabi

Polițistul José Fernandez (Ary Abittan) nu-i cel mai competent polițai al Franței, dar nici tălâmb nu este. Are o nouă misiune de repatriere a unui emigrant cu acte în neregulă și suspectat de terorism. Karzaoui, de fapt un banal șmecheraș, a folosit identități false și-a ajuns pe o listă de teroriști căutați internațional.

Aterizați accidental într-o altă țară, problemele încep să apară. Jose nu mai trebuie să-l păzească, ci să îl recaptureze pe infractorul care tot încearcă să scape de deportare. Printr-o succesiune de întâmplări neprevăzute, cei doi se văd puși în situația deloc simplă de-a colabora. Începe o goană nebună presărată cu multe complicații neașteptate și explozive.

Film de box office

Filmul ce tratează subiecte fierbinți precum poziția arabilor, în general, și a arabilor suspectați de terorism, în special, în societatea franceză și în lume, are glume bune. Lungmetrajul regizat de Philippe de Chauveron a fost în Franța unul dintre succesele de public ale verii lui 2016.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută