Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 10 branduri de cafenele și baruri din Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 10 branduri de cafenele și baruri din Brașov Share Top 10 branduri de cafenele și baruri din Brașov


Brașovenii au votat cafenelele și barurile de top din oraș în cadrul studiului „Cele mai admirate branduri – Brașov 2016”, realizat de Agenția Metropolitană Brașov, împreună cu partenerii săi – Agenția de cercetare de piață BrandBerry și revista economică fwdBV. 

Cafeteca este cafeneaua care a obținut cele mai multe nominalizări ale brașovenilor.

Cafeteca se definește ca un concept ce pune împreună plăcerea dată de toate detaliile perceptibile sau nu ale unei cafenele: cafea bună, proaspăt prăjită în cafenea, barista bine pregătit, aparatură, muzică, atmosferă, design și evenimente.

Toate, puse la un loc realizează un produs bine conturat. O senzație, o atitudine pentru timpul liber sau pentru o discuție reușită, numit Cafeteca, o senzație transmisă în timpul petrecut în cafenea.

Bibliotheque Pub este un pub situat în centrul orașului cu o gamă largă de băuturi și preparate românești și internaționale. Decorul este unul inedit, iar clienții își pot savura cafeaua lecturând unul dintre volumele din bibliotecile pub-ului. 

Visul celor care au înfințat Bistro de l’Arte a fost acela de a amenaja un loc călduros unde să cânte un pian, să poți bea o băutură bună și să mănânci ceva simplu și autentic. Se pare că au reușit, pentru că e pe locul 3 în topul preferințelor brașovenilor.

10. Festival 39

9. Captain Nemo

8. Aha Bistro

7. Starbucks

6. Bavaria

5. Sculărie

4. Cafe de Paris

3. Bistro del Arte

2. Biblioteque

1. Cafeteca

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.