Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Concurs de teatru istoric la Casa Mureșenilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs de teatru istoric la Casa Mureșenilor Share Concurs de teatru istoric la Casa Mureșenilor


Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov și Inspectoratul Școlar al Județului Brașov organizează cea de-a XVII-a ediție a concursului școlar dedicat Unirii Principatelor Române – 24 ianuarie 1859.

Elevii de la școlile și liceele din orașul și județul Brașov sunt invitați să înscrie în concurs o reprezentație teatrală cu subiect istoric sau literar, în perioada 19-20 ianuarie 2017, la sediul muzeului din Piața Sfatului 25, între orele 9.00-17.00. Reprezentația se recomandă să fie limitată la maxim 15 minute și să fie ilustrativă pentru viața cotidiană și istoria din perioada secolelor XVIII-XX. Reprezentanții echipajelor înscrise în competiție sunt rugați să furnizeze în scris titlul și descrierea propunerii, respectiv datele de identificare ale școlii și participanților.

Concursul va fi jurizat de actori și istorici, trupele câștigătoare vor fi recompensate cu premii oferite de Consiliul Județean Brașov, Inspectoratul  Școlar Județean Brașov și sponsori locali.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.